Info

Historiaa
Kino Hirven historia ulottuu vuoteen 1949, jolloin Hotelli Hirven perustaja Eelis Hirvi rakennutti taloon elokuvasalin. 1970-luvulla teatterin omistaja vaihtui ja nimeksi tuli Kamras Palatsi. Elokuvateatteritoiminta jatkui talossa eri omistajien toimesta ja nimenä ehti olla myös Bio Rami ja Bio Pirita, kunnes 1990-luvun laman aikana toiminta päättyi konkurssiin ja tiloihin tuli ravintola. Ravintolatoiminta jatkui vuoteen 2016, jolloin elokuvateatteri palasi taloon. Entinen yökerho palautettiin mittavan remontin myötä elokuvateatteriksi ja KinoMikko muutti Painotalosta Hirveen. Vuonna 2018 teatterin toiminta siirtyi nykyisille yrittäjille ja alkuperäinen nimi, Kino Hirvi, palautettiin.

Tilat ja tekniikka
Kino Hirvessä on kaksi korkeatasoista elokuvasalia nousevalla katsomolla. Suurempi sali on 124-paikkainen ja pienempi 44-paikkainen. Suuri valkokangas ja ensiluokkainen esitysteknologia, äänentoistoa unohtamatta, takaavat, että elokuva pääsee täysiin oikeuksiinsa. Molemmissa saleissa on Dolbyn 7.1 -äänentoistojärjestelmä. Valkokankaan takana on kolme pääkaiutinta ja subwoofer. Taka- ja sivuseinillä on neljään eri kanavaan jaettu surround-kaiuttimisto.

Ohjelmisto ja näytösajat
Elokuvaviikko alkaa perjantaina ja päättyy torstaina. Julkaisemme tulevan elokuvaviikon ohjelmiston näytösaikoineen viikoittain, tiistai-iltaan mennessä. Ohjelmistomuutokset ovat mahdollisia. Pyrimme tarjoamaan monipuolisen viikoittaisen elokuvaohjelmiston, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pyrimme myös huomioimaan elokuvatoiveet mahdollisuuksien mukaan. Toiveita ja muuta palautetta voi lähettää meille sähköpostitse tai kertoa paikan päällä henkilökunnalle.

Elokuvaliput ja maksuvälineet

Kino Hirvessä käyvät seuraavat maksuvälineet:

  • Käteinen sekä kaikki yleisimmät maksukortit
  • ePassi (mobiilisovellus ja tekstiviesti)
  • Smartumin mobiilisovellus ja setelit
  • Gift4You – leffaelämys yhdelle
  • Gift4You – leffaelämys kahdelle

Huomaathan, että Finnkino Oy:n liput eivät käy meillä.

Lahja- ja sarjaliput

Leffalippu on mainio tapa muistaa ystävää tai päivänsankaria! Ahkerasti elokuvissa käyville suosittelemme edullista sarjalippua – se sopii yhtä hyvin itselle kuin lahjaksi. Sarjalippu on kuitenkin tarkoitettu omistajansa omaan käyttöön, eli sillä ei voi esimerkiksi kustantaa useampaa henkiöä samaan näytökseen. Tarjolla on seuraavat vaihtoehdot:

  • Viiden kerran sarjalippu 50 €
  • Lahjalippu 12 €
  • Lahjalippu Plus 16 € – sisältää popcornit ja juoman

Kaikki lahja- ja sarjaliput ovat voimassa vuoden ostopäivästä ja ne käyvät kaikkiin elokuvanäytöksiimme.

Lippujen ennakkovaraus
Lippujen ennakkovaraus on mahdollista nettisivujemme kautta – klikkaa haluamaasi näytösaikaa ja varaa paikkasi. Meillä ei ole kuitenkaan käytössä paikkakohtaisia varauksia vaan istumapaikat valitaan saliin saapuessa. Vapaat paikat ovat käytössä, jotta lipunmyynti sujuu joutuisasti ja näytökset alkavat ajoissa. Lunastathan varauksesi viimeistään 15 minuuttia ennen elokuvan alkua. Puhelin- ja sähköpostivarauksia emme valitettavasti pysty ottamaan vastaan.

Leffaeväät
Leffaeväitä löytyy meiltä luonnollisesti hyvä valikoima: paikan päällä paistetut popcornit, karkit ja kylmät juomat saa kätevästi mukaan kassalta. Herkkuja voi ostaa myös mukaan: tuoreet popparit on mainio valinta myös vaikkapa lätkämatsiin kotikatsomoon!