Info

Teatteri
Kino Hirvi toimii perinteikkäässä Hotelli Hirven talossa. Teatterissa on kaksi modernia elokuvasalia, joista isommassa 124 paikkaa ja pienemmässä 44 paikkaa. Ensiluokkainen kuva- ja ääniteknologia takaa, että elokuva pääsee oikeuksiinsa valkokankaalla.

Ohjelmisto ja näytösajat
Elokuvaviikko alkaa perjantaina ja päättyy torstaina. Julkaisemme tulevan elokuvaviikon ohjelmiston näytösaikoineen tiistaiaamuun mennessä. Pidätämme oikeuden ohjelmistomuutoksiin.

Elokuvaliput ja maksuvälineet
Kino Hirvessä käyvät maksuvälineenä:
-Käteinen sekä kaikki yleisimmät maksukortit
-ePassi (mobiilisovellus ja tekstiviesti)
-Smartumin maksukortti ja setelit
-Gift4You -lahjakortti
-Seniorikortti. Korttiin sisältyy kaksi maksutonta elokuvakäyntiä vuodessa. Lisätiedot: https://www.aanekoski.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntakortit

Edut ja lahjaliput
Viiden kerran sarjalippu 50 €, voimassa vuoden ostopäivästä
Lahjalippu 12 €, voimassa vuoden ostopäivästä

Lippujen ennakkovaraus
Lippujen ennakkovaraus on mahdollista nettisivujemme kautta – klikkaa haluamaasi näytösaikaa ja varaa paikkasi!

Leffaeväät
Leffaeväitä löytyy hyvä valikoima: esimerkkeinä mainittakoon paikan päällä paistetut popparit, irtokarkit sekä kylmät juomat.

Esteettömyys
Elokuviin pääsee myös pyörätuolilla. Isommassa salissa on myös käytössä induktiosilmukka. Avustajakortti oikeuttaa avustettavan seurassa maksuttomaan sisäänpääsyyn.

Ikärajat
Elokuvateattereissa ikärajasta voidaan joustaa kolme vuotta, mikäli lapsi on aikuisen seurassa. Jousto ei kuitenkaan koske ikärajaa 18. Jousto on tarkoitettu lapsen huoltajan harkittavaksi, eikä sitä kannata käyttää automaattisesti. Huoltajan on hyvä huomioida sekä lapsen yksilöllinen kehitys että elokuvan sisälto harkitessaan jouston käyttöä. Lisätietoa ikärajoista löytyy osoitteessa ikarajat.fi